Käyttö­kohteita

Katso minne kaikkialle Hengetär sopii!

Asunnot, kodit

Painovoimainen ilmanvaihto on usein riittämätön huolehtimaan sisäilman laadusta nykyisten vaatimusten mukaisesti. Olemme perinteisesti tehostaneet ilmanvaihtoamme tuulettamalla asuntomme riittävän usein. Energian korkea hinta sekä ihmisten ympäristötietoisuus johtavat helposti tuuletuksen laiminlyöntiin, jolloin sisäilmamme ei vastaa sille asetettuja vaatimuksia. Hengetär® vastaa kaikkiin näihin haasteisiin. Hengetär® huolehtii tuuletuksesta automaattisesti ja energiatehokkaasti.

Vapaa-ajan asunnot

Kesä- ja muut vapaa-ajan asuntomme ovat usein tyhjillään pitkiäkin aikoja, jolloin sisäilma tuoksuu ”mummolalta” sinne jälleen palatessamme. Hengetär® huolehtii kesäasunnon ilmanvaihdosta poissa ollessasi turvallisesti ilman että tarvitsee jättää ikkunaa houkuttelevasti auki.

Koulut, päiväkodit

Haluamme että lastemme koulutyö sujuu turvallisessa ja terveellisessä sisäilmastossa. Koululaisilla ja opiskelijoilla on mahdollisuus ulkoilla välitunneilla, mutta henkilökunnalla usein ei, joten kaikkien etu on puhdas ja raikas työskentelyolosuhde. Moni koulu on jopa estänyt luokkatilojen tuuletuksen taukojen aikana lämmitysjärjestelmän häiriintymisen vuoksi. Hengetär® huolehtii koulu- ja päiväkotitilojen ilmanvaihdosta taloudellisesti, turvallisesti ja automaattisesti jokaisena koulupäivänä, häiritsemättä muita ilmanvaihto- tai lämmitysjärjestelmiä.

Hoivakodit, palvelutalot

Jokaisella on oikeus arvokkaaseen ja raikkaaseen vanhuuteen. Hoivakotien henkilökunnan osaaminen kannattaa suunnata heidän tekemäänsä arvokkaaseen työhön ikkunoiden avaamisen ja sulkemisen sijaan. Hengetär® huolehtii raikkaan sisäilman kaikenikäiselle kansalaiselle.

Työympäristöt

Työskentelemme tehokkaimmin ollessamme terveinä, virkeinä ja hyvällä mielellä. Raikas ja puhdas sisäilma lisää tutkitusti työtehokkuutta ja –hyvinvointia. Hengetär® pitää yllä tervettä työympäristöä automaattisesti ja edullisesti.