Kotiin – kouluun – töihin

 

Yksityisasunnot

Painovoimainen ilmanvaihto on useimmiten riittämätön huolehtimaan sisäilman laadusta nykyisten vaatimusten mukaisesti. Olemme perinteisesti tehostaneet ilmanvaihtoamme tuulettamalla asuntomme riittävän usein. Mm. energian hinta sekä ihmisten ympäristötietoisuus johtaa luonnollisesti tuuletuksen laiminlyöntiin, jolloin sisäilmamme ei vastaa sille asetettuja vaatimuksia. Hengetär® vastaa kaikkiin näihin haasteisiin: Huolehtii tuuletuksesta automaattisesti ja energiatehokkaasti.

 

Kesäasunnot

Kesä- ja muut vapaa-ajan asuntomme ovat usein tyhjillään pitkiäkin aikoja, jolloin sisäilma tuoksuu ”mummolalta” sinne jälleen palatessamme. Hengetär® huolehtii kesäasunnon ilmanvaihdosta poissa ollessasi turvallisesti ilman että tarvitsee jättää ikkunaa houkuttelevasti auki.

 

Koulut ja päiväkodit

Haluamme kaikki että lastemme koulutyö sujuu turvallisessa ja terveellisessä ilmastossa. Koululaisilla ja opiskelijoilla on mahdollisuus ulkoilla välitunneilla, mutta henkilökunnalla usein ei, joten kaikkien etu on puhdas ja raikas työilmapiiri. Moni koulu on jopa estänyt luokkatilojen tuuletuksen taukojen aikana lämmitysjärjestelmän häiriintymisen vuoksi. Hengetär® huolehtii koulu- ja päiväkotitilojen ilmanvaihdosta taloudellisesti, turvallisesti ja automaattisesti jokaisena koulupäivänä.

 

Hoivakodit, palvelutalot

Jokaisella on oikeus arvokkaaseen ja raikkaaseen vanhuuteen. Hoivakotien henkilökunnan osaaminen kannattaa suunnata heidän tekemäänsä arvokkaaseen työhön ikkunoiden avaamisen ja sulkemisen sijaan. Hengetär® huolehtii raikkaan sisäilman kaikenikäiselle kansalaiselle.

 

Virastot, toimistot, työympäristöt

Työskentelemme tehokkaimmin ollessamme terveinä, virkeinä ja hyvällä mielellä. Raikas ja puhdas sisäilma lisää tutkitusti työtehokkuutta ja –hyvinvointia. Hengetär® pitää yllä tervettä työympäristöä automaattisesti ja edullisesti.

Pikalinkit sivuihin:  Kotisivulle  -  Tuotetietoa  -  Edut ja hyödyt  -  Kenelle  -  Vertaile

Suomen Luxusilma Oy

Tekijänkuja 3, 33960 Pirkkala

Puh. 040 846 9640 info@luxusilma.fi

Copyright Suomen Luxusilma Oy

All right reserved