Suomen Luxusilma logo
Hengetär logo
Hengetär logo
Hengetär-laitekuva

Hengetär info

Sisäilmaongelmat ovat jokapäiväinen puheenaihe kaikkialla maassamme. Hyvä sisäilma on meille kaikille tärkeä asia. Ei aina tarvita satojen tuhansien, jopa miljoonien ilmanvaihtoremontteja kun Hengettärellä saadaan edullisesti asia kuntoon.

Monissa tapauksissa vanhat rakennukset, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai muuten puutteellinen ilmanvaihto, pilataan rakennus laittamalla voimakkaat imurit katolle huolehtimatta tarpeellisesta tai oikein toteutuneesta korvausilmasta. Kohteita Hengettärille on siis maassamme todella paljon.

Omakotitalot, rivitalot, vanhemmat koulurakennukset, virastot, lomakylien mökit, toimistot... esimerkkejä on vaikka kuinka paljon, joissa voitaisiin Hengettärillä hoitaa asia kuntoon ja siirtää kalliita investointeja vaikkapa ns. parempaan aikaan.

Rakennus Rakennus
Pilviä

Suodatintoimitukset ovat asiakkaillemme tärkeä asia. F7 hiukkassuodatin vaihdetaan koneeseen paikkakunnasta riippuen yleensä keväisin ja syksyisin.

Asiakkaat ovat todella tyytyväisiä laitteisiinsa. Talouksiin on hankittu kolme tai jopa neljäkin Hengetärtä hoitamaan ilmanvaihtoa.

Hengettäriä on valmistettu yli 22 vuotta Liperissä jo vuodesta 1994 alkaen. Hengetär on rekisteröity tuotemerkki.

AJANKOHTAISTA

20.2.2017
Arvoisat Hengetär-asiakkaamme! Kevät ja siitepölykausi on taas tulossa.
On aika tilata uudet suodattimet!SUOMEN LUXUSILMA OY

Asemapolku 2
80400 Ylämylly

Jouni Hyvärinen
puh. 040 846 9640

Luxus-suojaverkko ja SevaFit-kuntoutuslaite:
Kauko Hassinen
puh. 0400 28 33 44

© 2017 Suomen Luxusilma Oy . Webdesign J Mikkonen . Kävijälaskuri: 21590