Hengetär® tuotteet

 

Hengetär® 110/120 Classic

Tuuletusikkunaan tai –luukkuun asennettava huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka huolehtii tuuletuksesta puolestasi, energiatehokkaasti ja huolettomasti. Laite voidaan asentaa myös seinän läpi porattavien reikien sekä mukana seuraavien seinäkiinnikkeiden avulla.

 

Hengetär® 110 Elegance

Uuden sukupolven Hengetär® jonka ulkomuoto on päivitetty vastaamaan nykyaikaisen kodin vaatimuksia. Olemme kiinnittäneet erityishuomiota myös laitteen äänitason madaltamiseen tehokkuudesta ja käyttömukavuudesta tinkimättä. Hengetär Elegance asentuu perinteisen Hengettären paikalle, mikäli haluatte päivittää Hengettärenne uuteen.

 

F7 Suodatin 110/120

Tehokkaan ilmanvaihdon ja puhtaan sisäilman edellytyksenä on riittävän usein ja oikein vaihdettu suodatin. Suodattimen vaihtotiheys riippuu ympäristöstä sekä olosuhteista. Suodatin tulisi kuitenkin vaihtaa aina vähintään kerran vuodessa Hengetär® ilmanvaihtokoneen tehokkaan ja asianmukaisen toiminnan turvaamiseksi.

 

Suodattimen vaihtotiheyttä lyhentäviä seikkoja ovat mm.

 

Huoneiston sijainti 1.- tai 2. kerroksessa, jolloin katupöly aiheuttaa suodattimen likaantumista voimakkaammin

Kohteen sijainti puiden tai muun suurkasvillisuuden ympäröimänä, jolloin mm. siitepöly aiheuttaa suodattimen tukkeutumista

Mikäli huoneistossa asuu hengitystieongelmista kärsiviä, suodatin on hyvä vaihtaa useammin

 

Asennuslevyt ikkuna-asennukseen

Toimitamme tarvittaessa Hengetär® ilmanvaihtimen asennuspaketin asiakkaan toimittamien ikkuna-aukon mittojen mukaan. Ilmanvaihtokoneen asennus asennuspaketin avulla on toteutettavissa ilman erikoistyökaluja, mutta tarjoamme myös asennuspalvelua (kts. palvelut).

 

Asennuspaketti seinäasennukseen

Toimitamme tarvittaessa Hengetär® ilmanvaihtimen asennuspaketin seinäasennusta varten läpivienteineen.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjoustamme Hengetär® tuotteistamme!

Hengetär® Elegance

Hengetär® Classic

Hengetär ulkopuolelta

Suomen Luxusilma Oy

Tekijänkuja 3, 33960 Pirkkala

Puh. 040 846 9640 info@luxusilma.fi

Copyright Suomen Luxusilma Oy

All right reserved